over Intercub

smaakmakend

Interieur is onze passie, uw verhaal onze drijfveer en omdat we de onvoorspelbaarheid van het leven omarmen, zijn we op alles voorbereid.

Wat Intercub onderscheidt? Wij hebben oog voor het geheel. We maken er werk van om uw specifieke wensen te begrijpen en deze, samen met u, om te zetten in de badkamer, keuken, leefruimte of kantoor, die bij u én in het grotere plaatje past. Kwaliteit, coherentie en authenticiteit voorop.

Zo volgen we de materiële en technische ontwikkelingen op de voet, hebben we de kennis in huis om zowel gestandaardiseerd als maatwerk te leveren en werken we enkel met gerenommeerde merken. Wat ons betreft de garantie op een perfect eindresultaat.

Daarnaast willen we bij Intercub vooral een aangenaam proces faciliteren. Een proces waar alle betrokkenen met plezier op terugkijken als zijnde succesvol en wederzijds inspirerend. 

diensten

Intercub in het kort

Wij zijn er om u van a tot z te begeleiden in het ontwerpen en realiseren van uw interieurproject, waarbij we ons flexibel en daadkrachtig opstellen.

TEAM

ons team

Achter Intercub zit een hecht team met complementaire expertise. Een team dat kan rekenen op ervaren externe partners waarmee we reeds lange tijd duurzame samenwerkingen hebben lopen. Samen staan we sterk. We hebben alle ingrediënten in huis om uw interieurproject van schets tot afwerking naar tevredenheid te voltooien. Ook na oplevering blijven we steeds aanspreekbaar om u een aangenaam thuiskomen te garanderen. Kom gerust langs om kennis te maken!

kennismaking

contacteer ons

tel: +32 53 68 11 11
e-mail: info@intercub.be
adres: Begijnenmeers 33 – 1770 Liedekerke

openingsuren:
ma -za: op afspraak